tőzsdézz Legyen a tőzsde mindenkié! social logos
Facebook

Bankkártyás egyenlegfeltöltés

Ügyfeleinknek lehetőségük van bankkártyával történő számlafeltöltésre a Netboon kereskedési rendszeren keresztül. A bankkártyával feltöltött összeg azonnal megjelenik a jogi pénzegyenlegben, így T+3 napos elszámolású ügyletek fedezeteként azonnal felhasználható. Bankkártyájával kényelmesen és gyorsan tölthet fel pénzt számlájára, a megbízásokat pedig akár azonnal megadhatja a feltöltött összeg terhére.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerTársaságunknál az alábbi kártya típusokkal fizethet be:

  • Visa (dombornyomott)
  • MasterCard (dombornyomott)
  • Electron (nem dombornyomott), kibocsátótól függően ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet internetes áruházunkban Electron kártyájával. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz.
  • Maestro (nem dombornyomott) Kizárólag az OTP Bank Rt. által kibocsátott, 675761 kezdőszámú kártyák. Amennyiben az Ön kártyáján szereplő kártyaszám csak 10 jegyből áll, a 675761 számsort legyen szíves először beírni, és ezt követően a kártyáján szereplő 10 jegyű számot.

A T+1 napos elszámolású határidős ügyletekhez, valamit az egyéb T napos elszámolású szolgáltatásokhoz (pl. valós idejű adatszolgáltatás, SMS visszaigazolás és biztonsági SMS jelszó) a feltöltött összeg fedezetként nem használható, annak fizikai jóváírását megelőzően.


Amennyiben TBSZ számlájára szeretne bankkártyával pénzt feltölteni, válassza normál számláját, majd kérje ügyfélszolgálatunkon az ingyenes és azonnali átvezetést.

 

A bankkártyás pénzfeltöltés banki költsége a feltöltést követően levonásra kerül számlájáról.


Maestro logoAz OTP kártyás fizetésről itt, a Maestro kártyás fizetésről itt olvashat bővebben.