tőzsdézz Legyen a tőzsde mindenkié! social logos
Facebook
sms biztonsági belépés

Biztonsági sms szolgáltatás

A banki rendszereknél is alkalmazott fokozott biztonsági beléptetést is választhatja, amelyet webes kereskedési rendszerünkben a Netboon-ban aktiválhat.

A biztonsági sms szolgáltatást havidíj mentesen, 20 Ft/SMS díj ellenében nyújtjuk Önnek.

Társaságunk lehetőséget biztosít ügyfeleinek 20 Ft/SMS díj ellenében a banki rendszerekben használt, magasabb biztonsági szintet nyújtó,  egyszer használható megerősítő jelszó kérésére, amelyet mobiltelefonjára küldünk meg sms-ben.


A szolgáltatás a Netboon kereskedési rendszer Beállítások menüpontjában, az Adatmódosítás almenüpontban aktiválható. Az aktiválást követően a számlára a korábbi felhasználónév és jelszó beütését követően, a rendszerben rögzített mobiltelefonszámra megküldött megerősítő jelszó segítségével történik a belépés.


A szolgáltatás a Netboon kereskedési rendszerben, illetve a kötelező azonosítást követően telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül kapcsolható ki.


Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét arra, hogy a megerősítő sms díja a fizikai pénzegyenlegből kerül levonásra. Amennyiben fizikailag nem áll rendelkezésre szükséges összeg, úgy telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül,  kérheti a szolgáltatás  kikapcsolását, amelyet követően a korábbi felhasználónevével és jelszavával újra beléphet a felületre.


A biztonsági sms szolgáltatási díjairól tájékozódjon Társaságunk kondíciós listájából.