tőzsdézz Legyen a tőzsde mindenkié! social logos
Facebook

Technikai daytrade

Használja ki a napon belüli áringadozásokat és kössön napon belül - akár 7x-es tőkeáttétellel!

Ismerje meg Technikai Daytrade szolgáltatásunkat, amely számos előnyt kínál ügyfeleinknek:

  • Kereskedjen napon belül a legkedvezőbb díjakon*
  • Profitáljon az árfolyamok napon belüli csökkenéséből is
  • Nyisson napon belüli TDT részvénypozíciót pénzegyenlege akár hétszereséért
  • Nyerjen az árfolyamok A és B kategóriás részvények napon belüli ármozgásával
Használja meglévő értékpapírjait fedezetként új napon belüli TDT pozíció nyitása mögé

 

Az aktívan kereskedő ügyfelek legkedveltebb kereskedési formája a daytrade (napon belüli) kereskedés, ami azt jelenti, hogy a megvásárolt értékpapírokat napon belül eladja az Ügyfél. Természetesen az adás-vétel naponta többször is megismételhető. A TDT lehetőséget biztosít arra, hogy bizonyos értékpapírokat először eladjon az Ügyfél (short ügylet) majd később visszavásárolja, arra spekulálva, hogy az alacsonyabb visszavásárlási és magasabb eladási árfolyam különbségén hasznot realizálhat. Sőt, a TDT arra is lehetőséget biztosít, hogy bizonyos értékpapírokat tőkeáttétellel (az Ügyfél szabad eszközei értékének többszöröséért) vásárolhasson.

A TDT ügylet azt jelenti, hogy az Ügyfél vállalja, hogy a nyitott vételi vagy eladási TDT ügylet napon belül kötelezően zárásra kerül. Lásd részletesen: az Ügyfélszámla, értékpapírszámla vezetéséről és az ezekhez kapcsolódó egyéb szolgáltatásokról szóló szerződés 3-as pontjában.

A fedezetként használható értékpapírok körét és a fedezeti értékeket Társaságunk kondíciós listája tartalmazza.

A tőkeáttétel mértékét Társaságunk kereskedési rendszereiben kerül feltüntetésre.

Tisztelt ügyfeleink! Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a Technikai Daytrade ügyletek magas kockázatúak. Kérjük, olvassa el és ismerje meg a Kockázatfeltáró nyilatkozatot.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jobb oldali táblázat csak tájékoztató jellegű. Minden kereskedési napon, az aktuális piaci körülményeket mérlegelve kerül meghatározásra, hogy mely értékpapírokra és mekkora tőkeáttétellel lehet TDT megbízást megadni. Az aktuális lista megtalálható a Netboon kereskedési rendszer Kereskedés/Technikai Daytrade kondíciók menüpont alatt.

 

* A BÉT azonnali piacán szekciótag szolgáltatók 2011.05.06-án hatályos, weboldalukon elérhető kondíciós listák lakossági ügyfelekre vonatkozó alap díjtételei alapján.Technikai Daytrade keretében köthető papírok
(az adatok tájékoztató jellegűek):
Értékpapír
Tőke-
áttétel
7x
7x
7x
7x
7x
5x
5x
3x
3x
3x
3x
2x
2x